W jakich pozycjach w ciąży jest wam najwygodniej sie kochać? No i czy wszystkie są bezpieczne? A co z "finiszem" u faceta? Można czy nie? Bo gdzieś czytałam że w spermie znajdują się związki które powodują skurcze
Strona 1 z 1
Które pozycje najfajniesze?
Napisano 11 March 2010 - 10:34
każda pozycja w której nie jest uciskany brzuch jest bezpieczna. czasami tylko trzeba uważać na głęboką i silną penetrację bo można potem lekko podkrawiać.
a co do spermy, to mimo iż wiem ze sperma nie szkodzi (dopiero pod koniec ciąży powoduje rozwarcie szyjki) to ja się strasznie bałam i umówiłam się z mężem że nie kończy w środku.
a co do spermy, to mimo iż wiem ze sperma nie szkodzi (dopiero pod koniec ciąży powoduje rozwarcie szyjki) to ja się strasznie bałam i umówiłam się z mężem że nie kończy w środku.
Napisano 12 March 2010 - 08:43
Użytkownik Gordonka dnia 11 March 2010 - 15:55 napisał
śmiejcie się ze mnie ale ja całą ciążę kochałam sie z prezerwatywą b bałam sie tych związków w spermie
z tym że nie stresowałam sie tak strasznie że pęknie
z tym że nie stresowałam sie tak strasznie że pęknie
pierwszy raz słyszę żeby ktoś podczas ciąży kochał się w gumkach:)) no ale jesli twój strach był silny to lepiej było założyć niż się stresować.
ja podczas ciąży kochałam sie na łyżeczkę. Od 37 tygodnia uważałam tylko na "finał" - zeby w srodku się nie kończył.
Strona 1 z 1

Logowanie
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź