Strona 1 z 1
Ciagle oddaje mocz- czy to normalne?
Napisano 13 February 2010 - 13:39
Jestem już w końcówce ciąży i od paru dni sikam co 15-20 minut. Tak po kropelce ale ciągle mam wrażenie że chce mi się sikać. Nie odczuwam żadnych dolegliwości typu gorączka, pieczenie itp. i tak się zastanawiam czy to częste sikanie to efekt ponownego ucisku macicy na pęcherz czy zapalenie dróg moczowych...
#9 Gość_karolina_*
Napisano 06 September 2010 - 11:37
witam, pomóżcie od 3 dni mam okres. ( o 4 dni za wcześnie). 1 dnia strasznie bolał mnie brzuch 2 dnia zaczęłam co chwila chodzić do toalety bo miałam wrażenie że chce mi się siusiać i siadałam i parę kropelek. Wracałam do pokoju i znowu mi się chciało. Do tego jak oddaję mocz (wtedy tak się mięśniami ciśnie jakby w dół to wtedy wszystko na dole mnie boli- mam nadzieję, że wiecie o co chodzi. Dziś jest 3 dzień i nie dość że w nocy wstawałam z 4 razy,to od 3 dni mam dreszcze, zimno mi a jak się rozgrzeję w końcu jakimś cudem to wtedy mi potwornie gorąco!! co to jest ;(;(
#10 Gość_lidia_*
Napisano 06 September 2010 - 11:40
Użytkownik karolina dnia 06 September 2010 - 11:37 napisał
witam, pomóżcie od 3 dni mam okres. ( o 4 dni za wcześnie). 1 dnia strasznie bolał mnie brzuch 2 dnia zaczęłam co chwila chodzić do toalety bo miałam wrażenie że chce mi się siusiać i siadałam i parę kropelek. Wracałam do pokoju i znowu mi się chciało. Do tego jak oddaję mocz (wtedy tak się mięśniami ciśnie jakby w dół to wtedy wszystko na dole mnie boli- mam nadzieję, że wiecie o co chodzi. Dziś jest 3 dzień i nie dość że w nocy wstawałam z 4 razy,to od 3 dni mam dreszcze, zimno mi a jak się rozgrzeję w końcu jakimś cudem to wtedy mi potwornie gorąco!! co to jest ;(;(
o matko
ni epytaj na forum tylko do lekarz abo masz zapalenie dróg moczowych i z okresem niema to nic a nic wspólnego!!
Napisano 27 May 2017 - 17:23
Strona 1 z 1