Jestem na kupnie parasolki (na wiosnę) ale już się rozglądam. Macie jakąś sprawdzoną godną polecenia? W sklepie jest ich całe mnóstwo, ceny też są różne.
Strona 1 z 1
Jaką parasolkę polecicie?
Napisano 12 March 2010 - 13:13
Peg perego Pliko3 super, większe koła, wyżej siedzonko niż w najprostszej spacerówce, duży kosz na zakupy, oparcie rozkłada się na płasko, jest osłonięte od wiatru, pałąk składany razem z wózkiem, składa się do małych rozmiarów i mieści mi się do Fiata CC do bagażnika, uchwyt na butelkę, pokrowiec na nogi przypinany na zamek, przynajmniej w tej wersji którą ja mam i tak samo przypinana na zamek do budki folia przeciw deszczowa.Tylko cena nie jest najniższa teraz chyba ok 1300zł, ale na allegro można kupić wózeczek Corrado Karina, mający te same funkcje co PPPliko3 i kosztuje ok 400 zł.
Polecam jeszcze Chicco Enjoy.
Polecam jeszcze Chicco Enjoy.
Napisano 12 March 2010 - 15:19
Ja równiez szukam spacerowki 
i mam na oku z X-landera model x-run, strasznie mi sie podoba jego wyglad, no ale niestety nie umiem znalezc o Nim opini moze ktoras z Was go uzywa ??
przepraszam za podczepienie sie do watku.
i mam na oku z X-landera model x-run, strasznie mi sie podoba jego wyglad, no ale niestety nie umiem znalezc o Nim opini moze ktoras z Was go uzywa ??
przepraszam za podczepienie sie do watku.
Strona 1 z 1

Logowanie
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź